Despre
eveniment

Despre noi:

Bine ați venit la Conferința Motivațională “Mulțumesc Mama”!

Suntem o echipă dedicată aducerii împreună a indivizilor inspirați și motivați pentru a celebra puterea, reziliența și influența mamelor din întreaga lume. La Conferința “Mulțumesc Mamă”, ne dedicăm sărbătoririi și recunoașterii rolului esențial al mamei în viețile noastre.

Misiunea noastră:
Misiunea noastră este de a crea un spațiu de inspirație și motivație în care fiecare participant să se simtă conectat și încurajat să-și exploreze și să-și atingă potențialul maxim. Ne dorim să împărtășim povești şi experiențe despre puterea și influența mamei în viața noastră.

Ce ne diferențiază:
La Conferința “Mulțumesc Mamă”, ne concentrăm pe:

Inspirarație: Aducem laolaltă o gamă variată de vorbitori motivaționali care împărtășesc povești și perspective unice despre puterea și influența mamelor.
– Conectarea: Oferim oportunități de conectare și interacțiune între participanți pentru a împărtăși povești şi experiențe.
– Impactul Caritabil:
Ne angajăm să aducem un impact pozitiv în comunitate prin strângerea de fonduri pentru a sprijini copiii cu dizabilități și familiile lor.

Alătură-te nouă în această călătorie de inspirație și recunoaștere a puterii mamelor la Conferința Motivațională “Mulțumesc Mamă”!

Comunitate
și conexiune

Conferința nu este doar un eveniment, ci și o oportunitate de a vă conecta cu o comunitate de oameni cu inimi deschise, gata să celebreze și să reflecteze asupra influenței pozitive a mamelor în societate și în viețile noastre individuale.

Vorbitori
de excepție

Veți fi inspirat de prezența unor vorbitori de top, fiecare cu o poveste de succes unică și cu învățăminte prețioase de împărtășit. Acești lideri și modele de inspirație vor evidenția rolul esențial al mamelor în formarea destinelor noastre.

Detalii:

Cum puteți participa:
Biletele pentru Conferința Motivațională “Mulțumesc Mamă” sunt acum disponibile! Cumpărați-vă biletul și pregătiți-vă pentru o zi plină de inspirație, motivație și recunoaștere.

Data și Locația:
Data evenimentului: 8 martie 2024
Locație: Auditorium Pallady
Alăturați-vă nouă la Conferința Motivațională “Mulțumesc Mamă” și sărbătoriți puterea și frumusețea mamelor din întreaga lume. Împreună, putem face o diferență în viețile noastre și ale altora!

Multumesc Mama