Devino partener

Suntem încântați să vă prezentăm oportunitățile de sponsorizare pentru evenimentul nostru,
“Mulțumesc Mama” desfășurat într-o zi cu semnificație deosebită, nu întâmplătoare, 8 martie – Ziua Internațională a Femeii. Această conferință motivațională este dedicată sărbătoririi legăturii materne și impactului profund pe care aceasta îl are asupra dezvoltării personale și profesionale.

Despre eveniment:
“Mulțumesc Mama”
este mult mai decât o conferință; este o experiență dedicată recunoștinței față de femeile remarcabile care au influențat și continuă să influențeze viețile noastre. Prin intermediul poveștilor captivante, discuțiilor interactive și a momentelor de inspirație, dorim să evidențiem importanța maternității și să oferim un cadru propice pentru explorarea puterii personale ce izvorăște din această conexiune specială.

De ce să deveniți sponsor:
Colaborarea cu Asociația pentru copiii cu dizabilități “Mă Bucur de Viață” la evenimentul “Mulțumesc Mama” vă oferă oportunitatea să sprijiniți un eveniment de excepție dedicat celebrării legăturii materne, și să contribuiți la modelarea unui mediu propice în care participanții pot beneficia de resurse și inspirație pentru dezvoltarea personală și profesională. Prin susținerea dumneavoastră, aducem împreună expertiza și angajamentul nostru comun pentru a crea un eveniment memorabil, inspirațional și cu impact durabil.

Oportunități de sponsorizare:
Am creat pachete de sponsorizare personalizate, fiecare oferind un set distinct de beneficii pentru a vă asigura că contribuția dvs. este recunoscută și apreciată. De la vizibilitatea de brand la interacțiunea directă cu vorbitorii și participanții, fiecare pachet este conceput pentru a vă aduce avantaje semnificative.

Cum puteți contribui:
Vă invităm să explorați pachetele de sponsorizare alături de noi și să vă alăturați misiunii noastre de a crea o experiență memorabilă și inspirațională pentru toți participanții. Prin colaborarea cu noi, nu doar că veți sprijini un eveniment de excepție, dar veți face parte din povestea de recunoștință și motivație care se va desfășura la “Mulțumesc Mama.”

Rămânem la dispoziția dvs. pentru mai multe detalii și discuții personalizate, ne puteți contacta la adresa de e-mail multumescmama@gmail.com. Mulțumim anticipat pentru sprijinul și interesul dvs.

Cu respect,
Echipa de organizare “Mulțumesc Mama”

Parteneri strategici

Parteneri media

Multumesc Mama